Je wilt een schade melden

Je mag er op rekenen dat wij er alles aan zullen doen om de schade zo snel mogelijk af te wikkelen zodat je snel weer verder kunt.   

Overige schadeformulieren

Vervelend dat je schade hebt opgelopen. Een schade komt altijd ongelegen. Je mag er echter op rekenen dat wij er alles aan zullen doen om de schade zo snel mogelijk af te wikkelen zodat je snel weer verder kunt.   

 

Heb je een schade die veroorzaakt is door een motorvoertuig (zoals auto, brommer, tractor)? En is de eigenaar van dat voertuig niet bekend of onverzekerd? Met deze check controleer je of je een claim kunt indienen bij het Waarborgfonds Motorverkeer. Misschien kunnen zij de schade vergoeden.

 

  

Heb je schade in het verkeer? Gebruik dan onze ASSU Schade App, want met deze app heb je geen schadeformulier meer nodig. Dus voor gemak en snelheid bij bijvoorbeeld een autoschade download je hierboven de ASSU SchadeApp. Of je nu als voetganger, fietser, motorrijder of automobilist betrokken bent bij een ongeval, met onze ASSU SchadeApp kun je snel en eenvoudig je schade met een smartphone melden!

Alles via één app, geen papierwerk meer

Het is vanaf nu niet meer nodig om een schadeformulier in je voertuig te bewaren. Met onze ASSU SchadeApp kun je eenvoudig een schademelding maken en versturen naar ons kantoor. Geen vervelend papierwerk meer maar eenvoudig met je ASSU SchadeApp een schade melden.

Geaccepteerd door alle verzekeraars

Schademeldingen vanuit onze ASSU SchadeApp wordt geaccepteerd door alle verzekeraars in Nederland en Europa. Je ontvangt na een melding een e-mail met daarin de schademelding als pdf-bestand die je kan doorsturen naar ons kantoor.

Hoe werkt de ASSU SchadeApp

Je vult samen - op één toestel - met de tegenpartij alles in de ASSU SchadeApp. Na afloop ontvangen beide partijen een bericht per e-mail met inloggegevens. De schademelding die jij en de tegenpartij samen hebben ingevuld wordt toegevoegd aan de accounts van beide partijen, zodat je die zelf kunt downloaden en kunt versturen naar ons kantoor.

Digitale handtekening

De Schade App maakt gebruik van een digitale handtekening. Dit is belangrijk voor de rechtsgeldigheid van de schademelding. De digitale handtekening zet jij met een >SMS code die je ontvangt vanuit de app.

Speel de video af voor een uitgebreide uitleg!

 

  

Letselschade

  • Gratis: kosteloze juridische hulp voor het verhalen van materiële alsook letselschade
  • Kwaliteit: uw schadedossier wordt behandeld door onze juridische afdeling
  • Service: ingeval van personenschade bestaat ook de mogelijkheid dat wij naar u thuis komen voor een (intake)gesprek.

Heeft u schade opgelopen in het verkeer en wilt u onze juridische hulp ontvangen om uw materiële schade en/of personenschade vergoed te krijgen? Neem dan contact met ons op:

  • Laat uw contactgegevens achter: klik hier. Wij zullen binnen 1 werkdag contact met u opnemen.
  • Bel ons via 045-5424443 (ma-vr van 9.00-17.00 uur)
  • Bezoek ons kantoor gelegen aan de Heesbergstraat 41 te Heerlen. Een juridisch medewerker is bijna altijd aanwezig die u te woord kan staan en u kan helpen bij het in gang zetten van het schadeverhaalproces (ma-vr van 9.00-17.00 uur)